Mexikød
500 g hakket oksekød (høj fedtprocent)
1 løg
1 frisk chili
½ peberfrugt
2 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1/4 tsk cayennepeber
1/4 tsk peber
½ tsk salt
1 spsk tomatpuré
½ dl fløde
koldpresset rapsolie til stegning
Løg, chili og peberfrugt hakkes og steges i olien et par minutter. Kødet tilføjes og brunes. Når det er brunet tilføjes resten af ingredienserne og det hele får lov at simre på lavt blus mens tilbehøret laves. Det kan fx være noget lækker salat, revet ost, salsa og den følgende avocadocreme. Husk at smage kødet til før servering :)
Avocadocreme
2 modne avocadoer
1 dl creme fraiche 18%
salt og peber
Avocadocreme
2 modne avocadoer
1 dl creme fraiche 18%
salt og peber
Pil og udsten avocadoerne og put dem i et blenderglas. Tilføj creme fraiche, salt og peber og blend med en stavblendere, voila!
0 kommentarer:
Send en kommentar