Your Nav Bar Here

27.10.13

Fyldte squash og peberfrugt

Denne opskrift er dejlig let at lave, og enormt velsmagende. Den kommer i hvert fald helt sikkert på menuen herhjemme igen :)



Farseret squash og peberfrugt
Nok til 4 pers.


500 g hakket oksekød
2 squash
3 peberfrugter
1 løg
3 fed hvidløg
2 chili (jeg brugte citron-chili fra eget drivhus)
ca. 300 g friske tomater
1 ds. tomatpuré
koldpresset rapsolie til stegning
2 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 spsk paprika
salt og peber
lidt cayennepeber efter smag
ca. 150-200 g revet mozarella

Hak løg, hvidløg, de friske chilier og én af peberfrugterne. Sauter det hele i olien. De to squash skæres over på langs og udhules. Indmaden hakkes og puttes i gryden, hvor det steger med et par minutter. Kødet brunes med grøntsagerne, dernæst tilsættes de friske tomater samt krydderierne og det får lov at simre ca. et kvarter.


Tænd ovnen på 175°. Tomatpuréen puttes nu i kødsovsen, og får igen lov til at simre et par minutter til det er jævnet. I mellemtiden sættes de udhulede squash på en bageplade, sammen med de to sidste peberfrugter, som også skæres over på langs. Når kødet er klar smages det til, og fordeles derefter i squash og peberfrugter. Disse dækkes nu med den revne ost og gratineres i ovnen ca. 15 min. 
Hvis osten ikke bliver gylden, kan man skrue op på 200° og slå over på varmluft i ca. 5 min mere, men hold øje så de ikke brænder på!

Server med en god klat creme fraiche.

0 kommentarer:

Send en kommentar