Her er endnu en klassiker til repertoiret. De smager super godt, og udover kødet skal der faktisk kun basisingredienser i, som vi altid har på lager. Så det er let og lækker aftensmad :)
Frikadeller:
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
peber
1 æg
1 revet løg
½ dl fløde
Smør til stegning
Farsen blandes og hviler derefter ca. 10 min. på køl. Rigeligt smør smeltes på panden, mens frikadellerne formes med en ske. Steg dem ved middel varme ca. 5 minutter på hver side. Tjek naturligvis at de er gennemstegte før servering :)
Pandegrønt:
½ broccoli
½ peberfrugt
300 g frosne bønner
smør
Broccolien deles i små buketter og peberfrugten skæres i tern. Smørret smeltes på panden, og grønsagerne tilføjes. Steger nu ved middel varme til bønnerne er tøet og broccolibuketterne har fået lidt farve. Server evt. med en god pesto.
0 kommentarer:
Send en kommentar