Your Nav Bar Here

19.4.15

Laksefad

Her på det sidste har jeg prøvet at lokke noget mere fisk i min kæreste. Det er altså ikke nogen nem sag! Han synes dog rigtig godt om dette fad, hvor laksen er godt blandet med grønsager og sovs, så det ikke bare er ét stort stykke fisk. Jeg som elsker laks synes også det var vildt lækkert, så det kommer helt sikkert snart på bordet igen, fordi det både er lækkert og let og hurtigt at lave.


Laksefad
2 pers.

2 laksefileter
2 tynde porrer
1 peberfrugt
½ squash
1 håndfuld små tomater
Olivenolie
Citron
Salt og peber
2 dl creme fraiche
1 dl hvidvin

Grønsagerne steges ved hård varme i olivenolie. Laksen frigøres for skindet og deles i mindre stykker. Den lægges nu i et lille ildfast fad og overhældes med citronsaft, salt og peber. Når grønsagerne er let stegte lægges de over laksen. Creme fraiche, hvidvin, salt og peber piskes sammen og hældes over grønsagerne, bland det gerne lidt med fyldet.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader varmluft i 20 minutter og serveres bare varmt og lækkert som det er, eller evt. med blomkålsris, hvis man er til det.

0 kommentarer:

Send en kommentar