Your Nav Bar Here

10.2.14

Spaghetti Carbonara med proteinpasta

Mmm, pasta. Jeg tror der er mange der savner pastaen på LCHF. Men proteinpastaen er faktisk et udmærket alternativ, så længe den bliver blandet med en lækker sovs. Her har jeg lavet en dejlig fed carbonara.

Proteinpasta:
125 g philadelphia
4 æg
25 g fiberhusk
1/2 tsk basilikum

Blend det hele og fordel det tyndt på to plader beklædt med bagepapir. Bag ca. 15 min. ved 150 grader varmluft.

Når det er kølet lidt af rulles pastapladen et par gange, og der skæres tynde skiver af rullen. På den måde får du en fornemmelse som båndpasta.

Carbonara:
til 2-3 pers.

1 portion proteinpasta
1/2 hakket løg
200 g (1 pk) bacontern
75 g revet parmesan
1,5 dl fløde
3 æg
Peber

Løg og bacon steges hhv. blødt og sprødt på panden. I mellemtiden piskes ost, fløde, æg og peber sammen i en skål. Når baconen er tilpas sprød vendes pastaen og æggemassen i, og det hele vendes rundt på panden et par minutter. Server gerne med frisk parmesan på toppen, og noget grønt på siden!

0 kommentarer:

Send en kommentar