Your Nav Bar Here

17.5.14

Fathead pizza

Min evige jagt efter den perfekte LCHF-pizza fortsætter. Dette er absolut en stærk konkurrent på feltet, og den skal helt sikkert laves igen snart. Den kan endda holdes i hånden, som et rigtigt stykke pizza! Til gengæld er det ikke et specielt charmerende navn denne såkaldte "fathead pizza" har..

Fathead pizza (1 pizza)
170 g revet mozzarella
50 g kværnede mandler
40 g sesammel
40 g flødeost
1 æg
hvidløg/urtesalt

Put mozzarella og flødeost i en ovnfast skål og varm i mikroovnen til det er flydende og har en helt blank overflade. Alternativt kan du smelte osten i en gryde ved lav varme, men pas på det ikke brænder på.

Put resten af ingredienserne i osten og bland til dejen er ensartet. Form dejen til en kugle og læg den midt på et stykke bagepapir. Tryk den lidt flad, læg et andet stykke bagepapir over og rul dejen ud. Den passer ca. til en "almindelig størrelse pizza". Prik dejen med en gaffel og bag den ca. 10-15 min. ved 160 grader.

Put det fyld på du ønsker, jeg har brugt tomatpuré, revet mozzarella, pepperoni, cocktailpølser, peberfrugt og oregano. Pizzaen bages nu ca. 10 min. eller til osten er gylden. Velbekomme!

0 kommentarer:

Send en kommentar