Your Nav Bar Here

3.5.14

Koldskål med jordbærskum

Så nærmer sommeren sig så småt, og til sommer hører koldskål. Her er mit bud på en lækker én af slagsen. Jeg har valgt at undlade kammerjunker og i stedet har jeg lavet en lækker jordbærskum og serveret med lidt blåbær :)

Koldskål:

1 l kærnemælk
1/4 l fløde
1 vanillestang
1½ dl sukrin melis

Lidt kærnemælk blandes med vanille og sukrin. Fløden piskes til en luftig skum. Kærnemælken med vanille og sukrin blandes med resten af kærnemælken og flødeskummet vendes forsigtigt i. Smag tilalt efter hvor sød en tand du har :)

ca. 300 g friske jordbær
ca. 3 spsk sukrin gold
½ vanillestang
1/4 l fløde

Jordbærrene moses med en gaffel og blandes med sukrin og vanille. Fløden piskes og vendes med bærmosen. Smag til, og server med friske bær til koldskålen.

0 kommentarer:

Send en kommentar