Your Nav Bar Here

7.6.14

Pølsehorn med broccoli

Er pølsehorn ikke bare noget af det lækreste? Denne udgave er oven i købet stop fuld af grønsager, og smager rigtig dejligt både kold som varm.

Pølsehorn med broccoli
9 stk
 
1 broccoli
3 æg
1 dl fløde
50 g affedtet mandelmel
50 g sesammel
½ spsk fiberhusk
½ tsk salt
1 tsk bagepulver

9 små pølser

sesamfrø til pynt

Broccolien rives og blandes med alle de andre ingredienser, bortset fra sesamfrø og pølser. Dejen trækker ca. 5 min. og formes derefter om pølserne og lægges på en bageplade. Dejen er ret fugtig, så det er en god idé at gøre hænderne lidt våde før du former. Pølsehornene strøs med sesamenfrø og bages ved 160 grader i ca. 25 min.


0 kommentarer:

Send en kommentar