Your Nav Bar Here

5.6.14

Cheeseburger Quiche

Før i tiden lavede jeg masser af fedtfattige quiches. Men hvor lækkert bliver det ikke lige, når man kan tilføje bacon, cheddar, creme fraiche og fløde? Denne cheeseburger quiche smager syndigt og lækkert, og er rigtig god serveret med en lækker grøn salat. Den er også god som rest til morgenmad eller frokost, lige lunet i mikroovnen.
Cheeseburger Quiche:
400 g hakket okse
1 løg
1 pk bacon i skiver
3 æg
1½ dl creme fraiche
1½ dl fløde
170 g revet cheddar
1 tsk hvidløgs/kryddersalt
1 tsk paprika
½ tsk basilikum
salt og peber

Baconen skæres i stykker på ca. 1 cm og steges sprøde på en pande. Når baconen er sprød lægges den til side, og løg og kød steges i baconfedtet med krydderierne. Når kødet er stegt lægges det i bunden af et glasfad og blandes med den stegte bacon.

Æg, creme fraiche, fløde, cheddar, salt og peber piskes sammen i en skål. Æggemassen hældes nu over kødblandingen og det hele bages i ovnen ca. 45 min ved 175 grader.

0 kommentarer:

Send en kommentar