Your Nav Bar Here

15.3.14

Cremet tomatsuppe

Denne tomatsuppe er som jeg altid har lavet den. Cremet og smagfuld. Med en god klat creme fraiche på toppen passer den fint ind i LCHF, uden yderligere tilpasninger. Suppen er virkelig dejlig comfort food, og så er den ovenikøbet super billig at lave.
 
Tomatsuppe
4 portioner

1 stort løg
4 fed hvidløg
25 g smør
3 dåser hakkede tomater
1 dl vand
3 spsk tørret oregano
1/4 tsk cayennepeber
salt og peber
1 spsk sukrin gold
1 dl fløde

Løget hakkes og hvidløget presses, hvorefter de steges i smørret, til løget er klaret. Tilsæt tomater, vand, krydderier og sukrin. Lad nu det hele simre under låg ca. ½ time. Blend det hele med en stavblender, tilsæt fløden og varm kort igennem. Det er vigtigt man først blender her til sidst, da suppen ellers sprøjter ud over hele køkkenet! Smag suppen til og server med en god klat creme fraiche og evt. et par oopsies.

0 kommentarer:

Send en kommentar