Your Nav Bar Here

29.3.14

Kakaoomelet

Det her er nok verdens lækreste morgenmad! Selvom den hedder kakaoomelet, smager den slet ikke af æg, nærmere som en lækker svampet kage. Det kan man jo umuligt sige nej til en søndag morgen :)
Kakaoomelet
2 æg
½ dl fløde
2 spsk sukrin gold
1 spsk kokosfibre
2 spsk kakao
1/4 tsk fiberhusk

kokosolie til stegning

Fløde og æg piskes godt sammen. Resten af ingredienserne blandes i.

Kokosolien smeltes på en pande og massen hældes på. Lad det nu stå på blusset ved lav-middel varme til massen har sat sig. Vend omeletten og giv den et minuts tid på den anden side.

Mens omeletten steger gøres fyldet klar. Her har jeg serveret den med en god klat flødeskum og nogle frosne hindbær, som er blancheret og rørt op med ca. en spsk sukrin gold. Du kan selvfølgelig servere den med det du lige har lyst til, fx friske bær, cremefraiche, peanutbutter, sukkerfri marmelade, etc.

Den kan selvfølgelig også sagtens serveres som kage, jeg har selv planer om at forsøge at bruge den som lagkagebunde i morgen, så giver jeg lige en update :)

0 kommentarer:

Send en kommentar