Your Nav Bar Here

29.3.14

Kokostoppe med appelsin

Her er en hurtig lille kage, hvor de fleste ingredienser er nogle jeg som regel har i skabene. Så er det hurtigt at lave lækkerier til aftenkaffen eller uventede gæster :)
Kokostoppe med appelsin:
ca. 15 stk

200 g kokosmel
80 g sukrin gold
50 g kokosolie
skal og saft af ½ appelsin
½ tsk vanillepulver
3 æg

60 g mørk chokolade, mindst 70 %

Alle ingredienser, bortset fra chokoladen, blandes godt sammen. Derefter sættes de i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. De bages i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 12-15 min eller til de er gyldne.

Lad dem nu køle helt af, hvorefter du smelter chokoladen over vandbad. Dyp nu kokostoppene i chokoladen og læg dem forsigtigt med bunden i vejret på en tallerken. Nyd når chokoladen er størknet :)

0 kommentarer:

Send en kommentar