Your Nav Bar Here

30.3.14

Thaiwok med oksekød og kokosmælk

Jeg er blevet ret glad for thai-mad på det sidste, og er begyndt selv at eksperimentere lidt i køkkenet. Så længe man undgår at servere ris til, er det faktisk ret LCHF-venlige retter, som mange gange indeholder rigelige mængder kokosmælk, samt selvfølgelig forskelligt kød og grønt som kan varieres efter smag, humør og indhold af køleskab. Her er en lækker (let stærk) wokret med karrypasta og kokosmælk. Super let og lækker aftensmad.
Thaiwok med oksekød og kokosmælk
300 g flankesteak i strimler
2 tsk rød karrypasta
2 spsk kokosolie
1 grøn peberfrugt
2 forårsløg
1 dåse kokosmælk
det tykke fra en dåse kokosmælk
2 tsk sukrin gold
2 tsk fishsauce
saften af ½ lime

Kokosolien smeltes i en varm wok. Når olien er smeltet tilføjes karrypastaen, og når det bobler tilføjes kødet. Grønsagerne hakkes i grove stykker, og tilføjes når kødet er brunet. Det steger et par minutter, hvorefter resten af ingredienserne tilføjes. Det hele skal nu simre 20-30 min. til kødet er mørt. Server som det er eller evt. med blomkålsris hvis man er til det.

0 kommentarer:

Send en kommentar