Your Nav Bar Here

16.11.13

Gratinerede æggewraps med kødfyld

Disse wraps er gode og alsidige. De kan snildt bruges som erstatning for tortillas eller pandekager TIP: i stedet for tortillas er det også lækkert bare at bruge hele rå spidskålsblade. Her har jeg dog valgt en æggewrap, fordi den skal gratineres efterfølgende.

Gratinerede æggewraps med kødfyld
til 2 pers

Æggewraps:
5 æg
½ dl fløde
½ dl vand
½ tsk salt
smør til stegning


Fyld:
500 g hk oksekød
1 løg
3 fed hvidløg
1 snackpeber

1 tsk salt
1½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
½ tsk cayennepeber
2 tsk paprika
smør til stegning


Ost til gratinering (ca 100 gram)

Løg, hvidløg og peberfrugt steges i smør i en gryde. Det hakkede kød puttes i. Når det er brunet smages det til med krydderierne og får lov at simre videre ved lav varme. Tilføj evt. lidt vand så det ikke brænder på, mens du laver æggewrapsne.

Pisk æg, fløde, vand og salt i en skål. Smelt smør på en pande, og hæld ca en dl af æggemassen på for hver wrap. Steg wrapsne ca. 2-3 min, til de er faste. De skal kun steges på den ene side, så når de er faste glider man dem af panden og over i et ildfast fad. Fordel kødet i wrapsne løbende, og læg de færdige wraps side om side i fadet. Fordel den revne ost over, og giv dem ca et kvarter ved 200 grader, til osten er gylden. Wrapsne kan også sagtens bruges til frokost, og hos mig blev der noget fyld til overs, som kan gemmes til madpakken næste dag.

Denne ret er super lækker serveret med salat og creme fraiche. Velbekomme :)

0 kommentarer:

Send en kommentar