Your Nav Bar Here

21.2.15

Marokkansk gryderet med kylling

Denne ret så jeg faktisk en dag i Go' appetit på TV2. Jeg har dog ikke rigtig gået efter deres opskrift, bare nogenlunde hvad jeg kunne huske, og hvad jeg selv synes var lækkert.


Marokkansk gryderet:
2 kyllingebrystfileter
1 løg
1 chili
2 fed hvidløg
Olie
Cayennepeber
2 tsk paprika
2 tsk karry
2 tsk spidskommen
2 tsk ingefærpulver
1 dåse hakkede tomater
1 karton purerede tomater (næste gang tror jeg, jeg vil bruge endnu en dåse hakkede tomater i stedet)
1 lille dåse tomatpuré
1 squash
½ aubergine
½ lime
1 dl creme fraiche
salt og peber

Hak chili og hvidløg fint. Skær grønsagerne i grove stykker. Skær ligeledes kyllingen i store stykker. Steg nu løg, hvidløg, chili, kylling og krydderier i olien. Når kyllingen er brunet af tilføjes resten af ingredienserne og det hele får lov at simre et kvarters tid. 

Smag til og server med en lækker salat eller andet grønt.