Your Nav Bar Here

29.8.14

Marineret kylling med spidskålstzatziki

Denne lækre, men simple ret, lavede jeg en dag jeg var alene hjemme, og havde brug for dejlig sommermad og forkælelse. Den er bare rigtig god en skøn sensommeraften på altanen.


Marineret kylling med spidskålstzatziki:
2 pers.

Marineret kylling:
400 g kyllingeinderlår
3/4 dl koldpresset olivenolie
3/4 dl koldpresset rapsolie
1 fed presset hvidløg
1 spsk sukrin gold
2 spsk paprika
1 spsk karry
salt og peber

Spidskålstzatziki:
½ bøtte græsk yoghurt 10 %
½ spidskål
1 fed presset hvidløg
salt og peber

Marinaden til kyllingen blandes, og kyllingestykkerne vendes godt rundt heri. Dæk skålen med film og stil det på køl min. 1 time. Når kyllingen har trukket, hældes det overskydende marinade fra og kyllingen steges på en pande ved middel varme.

Den græske yoghurt blandes med hvidløg, salt og peber. Spidskålen skæres i helt fine strimler og vendes i den græske yoghurt.

Server evt. med en grøn salat eller resten af spidskålen fint snittet.

0 kommentarer:

Send en kommentar