Your Nav Bar Here

15.11.14

Hverdagsmad: frokost

Her er et par løse frokostidéer, hvor jeg enten ikke har en præcis opskrift, eller jeg primært går efter en anden bloggers opskrift, men er rigtig glad for retten, og derfor vil dele den videre med jer. Dette er opskrifter jeg bruger meget i min hverdag, hvor det ofte gerne må gå lidt hurtigt.


Pizza uden bund
1 stor håndfuld revet mozzarella (du kan også bruge frisk)
Cocktailpølser
Tomater
Oregano

Her kan du bruge lige det fyld du har lyst til. Læg det meste af osten nederst i en tallerken med lidt kant. Læg det fyld du ønsker ovenpå osten, og slut af med lidt mere ost og tørret oregano. Giv nu det hele ca. 2 min i mikroovnen ved fuld effekt. Prøv dig lidt frem med tiden, da mikroovne kan variere meget.



Salat med tun
Dette er en salat jeg har brugt som madpakke et par gange, som bare er rigtig lækker, og igen kan varieres efter lyst. Her har jeg brugt iceberg, agurk, peberfrugt, avocado, tun, fetatern og hårdkogte æg.

Sandwichbrød
7 æg
50 g smeltet smør
250 g revet mozzarella
1/4 dl fiberhusk
1/2 dl pofiber
2 tsk bagepulver
sesamfrø til pynt

Denne opskrift har jeg i store træk herfra.
Æg piskes luftige, før det smeltede smør røres i. Resten af ingredienserne tilsættes og det hele får lov til trække ca. 10 min. Hæld det hele ud på et stykke bagepapir i en bradepande, drys med sesamfrø og bag brødet fra kold ovn ved 175 grader varmluft.
Når det er kølet lidt ned klippes det i sandwichstørrelse. Her har jeg lavet 9 stykker, men det kan man jo tilpasse efter formål. Brødet er rigtig godt som en almindelig sandwich, fx med tunmousse, eller det kan bruges til toast med skinke og ost.

0 kommentarer:

Send en kommentar