Your Nav Bar Here

21.11.14

Chokocupcakes med creamcheesefrosting

Jeg savner egentlig ikke rigtig at spise kage, men jeg savner virkelig at bage, og hygge mig med at lave gode kager. Derfor har jeg hygget mig med at bage nogle cupcakes, og pyntet dem med lækker frosting. 


Chokocupcakes
3 æg
100 g sukrin gold
1/2 tsk vanillepulver
75 g smør
50 g 80 % chokolade
1 tsk bagepulver
2 tsk kakaopulver
40 g kværnede græskarkerner
1 1/2 spsk fedtreduceret mandelmel
1 1/2 æggehvide (1 bæger)

Smør og chokolade smeltes over vandbad. De 3 hele æg piskes med sukrin gold og vanille. Når smør og choko er smeltet, piskes det i æggemassen. Nu tilføjes først bagepulver og kakao, som piskes ind i dejen, derefter græskarkerner og mandelmel. Til sidst piskes æggehviderne for sig, og vendes i dejen.

Bages ved 160 grader varmluft i ca 12 min.

Creamcheesefrosting
50 g blødt smør
100 g philadelphia
2 spsk sukrin melis

Det bløde smør piskes sammen med philadelphiaen, til det er helt fri for klimper. Derefter smages det til med sukrinmelisen og fordeles med en tyl på de afkølede cupcakes.

0 kommentarer:

Send en kommentar