Your Nav Bar Here

29.1.15

LCHF-pølsehorn

Pølsehorn er altså virkelig bare lækre! Og så er det en praktisk lækker ting til madpakken. Jeg er også sikker på de kan fryses ned, så er der hurtig og lækker mad i en snæver vending. Det krævede lige et par forsøg at få dem gode, men jeg synes faktisk det er et ganske glimrende resultat.

 
LCHF-pølsehorn
16 stk

140 g mozzarella
1 æg
1½ dl pofiber
½ tsk bagepulver
8 pølser

Osten smeltes ca. 1 minut i mikroovnen. Når det er kølet let af blandes æg, pofiber og bagepulver i. Der skal så meget pofiber i, at dejen ikke klistrer til fingrene. Når det er blandet grundigt sammen deles dejen i to. Hver del rulles ud mellem to stykker bagepapir i en cirkel, ca. 20 cm i diameter. Hver cirkel skæres nu i 8 trekanter (over på midten, så på den modsatte led, og så på tværs begge veje).

Pølserne skæres nu over på midten, og rulles ind i dejen, start på den brede ende, og rul mod den smalle. Læg dem nu på en bagepladen beklædt med bagepapir og bag ca. 10-15 min. ved 175 grader varmluft.

0 kommentarer:

Send en kommentar