Your Nav Bar Here

26.1.15

Spinat-tilbehør

Dette tilbehør er ikke specielt pænt at se på, men det smager til gengæld virkelig godt, og passer til det meste kød. Her har jeg serveret det til et lækkert fyldt kyllingebryst. 


Spinat-tilbehør:
1 stort rødløg
2 spsk olivenolie
130 g friske tomater
1 ds hk tomater
2 spsk tomatpuré (1 lille ds)
1/2 peberfrugt
1/2 broccoli
6 håndfulde løsfrossen spinat
1 1/2 tsk spidskommen
2 tsk oregano
2 tsk basilikum
1/4 tsk kanel
1/4 tsk cayennepeber
Salt og peber
1/2 dl creme fraiche
1 dl vand

Løg klares i olien, tomat tilsættes, derefter peberfrugt, broccoli, spinat og krydderier. Lad det nu koge ca. 1/2 time. Til sidst tilsættes creme fraiche, og der fortyndes evt. med vand.

0 kommentarer:

Send en kommentar