Your Nav Bar Here

9.2.14

Spinatsalat med stegt peberfrugt

Her er et bud på en frisk salat, som er lækker både sommer og vinter. Salaten har både noget sødt i de stegte peberfrugter, samt noget syrligt og skarpt i dressingen lavet på citron og hvidløg. Salaten er rigtig god til et kraftigt stykke kød.

Spinatsalat med stegt peberfrugt
En stor håndfuld frisk spinat
1½ peberfrugt
Koldpresset rapsolie til stegning
1 spsk olivenolie
Saft af ½ citron
1 fed hvidløg
Salt og peber

Skær peberfrugten i stave og forsøg at få dem så flade som muligt. Steg peberfrugtstykkerne på en pande i rapsolien. De skal have ca. 15-20 min i alt, men vend dem undervejs, så de ikke bliver helt brændte. Skyl spinaten grundigt, dup den tør og læg den i en skål.

Bland olivenolie, citron, presset hvidløg, salt og peber i en skål og vend det i spinaten. Når peberfrugten er stegt færdigt, skæres den i mindre bidder, som fordeles i spinaten.

0 kommentarer:

Send en kommentar