Your Nav Bar Here

3.2.14

Squashghetti med kødsovs

Endnu en klassiker i nye klæder. Her har jeg ikke fået tilført helt så meget fedt som optimalt, men der kan evt. tilføjes lidt fløde i kødsovsen. Squashen fungerer rigtig godt som erstatning for spaghetti, da den er meget mild i smagen.
Squashghetti med kødsovs
til 2 pers


500 g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
2 spsk tomatpuré
1 rød peberfrugt, i tern
½ pk. cocktailpølser i skiver
ca. 1 spsk oregano
ca. 1 spsk basilikum
ca. 1 spsk paprika
salt og peber

smør til stegning
parmesan til servering

1 squash

Løg og hvidløg hakkes og steges klare i smør i en gryde. Kødet brunes heri, efterfølgende tilføjes resten af ingredienserne, og det hele får lov at koge min. et kvarter. I mellemtiden skæres squashen i tynde strimler, eller laves til spiraler på en veggie twister eller lignende.

Serveres med revet parmesan og evt. lidt ketchup sødet med stevia.

0 kommentarer:

Send en kommentar