Your Nav Bar Here

14.12.14

Kyllingerulle med spinatsalat

Hvis det skal være lidt mere lækkert, hvad end det er en helt almindelig hverdag, eller en dag med gæster, er det her et rigtig godt bud. Du kan bruge lige hvad du har lyst til af variationer på pesto, krydderurter, ost etc. i kyllingerullen, alt efter hvad du lige har, eller har lyst til.

Kyllingerulle med spinatsalat
2 pers.

Spinatsalat med bagte tomater:
1 lille bakke frisk spinat
150 g friske tomater
Olivenolie
Oregano
Salt
Sukrin gold
1 peberfrugt
Fetatern

Kylling:
2 kyllingebryster
2 spsk philadelphia
Grøn pesto
En håndfuld frisk spinat
1 pakke frisk mozzarella
1 pakke parmaskinke

De friske tomater skæres over i halve og fordeles på en bageplade med bagepapir. Peberfrugten skæres i tern og fordeles ligeledes. Det hele dryppes nu med olivenolie og tomaterne drysses med oregano, salt og sukrin gold. Det bages nu ved 150 grader ca. ½ time. Hold øje undervejs, det skal ikke blive brændt!

Kyllingebrysterne skæres igennem på langs, så de kan foldes ud. Skær dem ikke helt over. Når de er foldet ud bankes de helt flade. De smøres nu med philadelphia og pesto. Herpå fordeles spinatbladene og helt tynde skiver mozzarella. Rullerne rulles nu helt stramt og omvikles med parmaskinken. Kyllingen bages nu ca. 20 min. ved 180 grader varmluft.

Når tomat og peberfrugt er kølet lidt ned blandes det med den friske spinat og fetaternene, og når kyllingen er færdig, er det klar til servering.

0 kommentarer:

Send en kommentar