Your Nav Bar Here

18.12.14

LCHF-Panna cotta

Nam! Det her er virkelig en velsmagende dessert, og så er den oven i købet meget hurtig at lave - den kræver dog desværre lige noget ventetid, før den er klar til at spise. Nyd i godt selskab, eller en hyggelig fredag aften foran fjernsynet.

LCHF-Panna cotta
2 portioner

Panna cotta:
3 dl fløde
1½ spsk sukrin gold
1/4 tsk vanillepulver
2 blade husblas

Hindbærsovs:
100 g frosne hindbær
1/2 dl vand
1 spsk sukrin gold

2 blade husblas lægges i blød i koldt vand. Fløden koges op med vanillen. Når den bobler tilsættes sukrinen, og det tages af varmen. Husblassen knuges nu fri af vand og smeltes i fløden. Hældes på to glas og sættes mindst 2 timer på køl.

De kan sagtens serveres som de er, evt. med lidt bær. De er dog ekstra lækre serveret med en hindbærsovs.

Hindbær, vand og sukrin koges op i en gryde, og får lov at koge et lille minuts tid. Derefter sies det evt. for kerner, før det hældes over panna cottaerne. Det skal bare hældes over umiddelbart før servering, så husblassen er stivnet.

0 kommentarer:

Send en kommentar