Your Nav Bar Here

23.1.14

LCHF-Cookies

Her er en opskrift på lækre cookies, som er næsten lige så gode, som dem jeg plejede at lave med mel. Nyd dem! :)


LCHF-Cookies
12 stk.
 
100 g smør
125 g sukrin gold
1 tsk vanillepulver
½ tsk natron
½ tsk bagepulver
2 æg
100 g mandler
100 g mørk chokolade (min. 70 %)
25 g kokosfiber

Sukrin, vanille, natron og bagepulver blandes i en skål. Smørret skæres i tern og puttes i. Hvert tern trykkes fladt, så det blødgøres med håndvarmen. Når det er lidt blødt piskes det med en elpisker, til det hele er blandet. Æggene piskes i.

Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Mandlerne males fint i en minihakker. Chokoladen hakkes i store stykker. De malede mandler, chokoladen og kokosfibrene røres i dejen. Dejen deles i 12 stykker, som formes til cookies og fordeles på en bageplade. Du behøver ikke trykke dem helt flade, da de flyder lidt ud i ovnen.

Bag dine cookies 10-15 min., men hold øje med dem, de brænder hurtigt på! Når de er færdige skal de være lysebrune i kanten, men ikke faste. De sætter sig først, når de er taget ud og kølet af. De er især rigtig gode når de har været i køleskabet og rigtig har sat sig. Hvis ikke de er på køl bliver de hurtigt bløde.

0 kommentarer:

Send en kommentar