Your Nav Bar Here

6.1.14

Peanutkylling a la Frikke

Denne ret er virkelig lækker og cremet, og jeg kommer helt sikkert til at lave den mange gange her i de ellers triste vintermåneder. Hovedtrækkene i opskriften har jeg dog fra madbanditten.
Peanutkylling a la Frikke
til 2 pers.

ca. 400 g kyllingebryst
smør til stegning
ca. 2 spsk grøn karrypasta
ca. 1 spsk kokosolie til stegning
3 dl kokosmælk
2 dl fløde
4 spsk smooth peanutbutter
1 lime
2 spsk soya
salt og peber

Kyllingen skæres i tern og steges i smør på panden. Når det hele er stegt tages kyllingen fra og panden tørres af.

Kokosolie og karrypasta steges på panden for at bringe smagen frem i karrypastaen. Tilsæt kokosmælk, fløde, peanutbutter, limesaft og soya og varm op under omrøring. Når sovsen har en ensartet konsistens tilsættes kyllingeternene og det hele varmes igennem. Smag til med salt og peber og evt. mere lime eller soya.

Server evt. med agurk, peberfrugt og peanuts som her, eller lav en omgang blomkålsris til for mere mæthed.

0 kommentarer:

Send en kommentar