Your Nav Bar Here

20.12.13

Fiskefilet

Jeg er personligt helt tosset med fiskefileter, men har fået ondt i maven de par gange jeg har spist en til julefrokoster i december. Derfor forsøgte jeg mig med en LCHF-version. Jeg havde desværre ikke ret meget sesammel tilbage, derfor var det kun denne ene der blev god. Det er lidt svært at få paneringen til at holde, men smagen fejler ingenting.
Fiskefileter
Til 2 pers
4 rødspættefileter
2 æg
ca. 2 dl sesammel (evt. mere undervejs)
ca. 1 dl sesamfrø (fyld ligeledes op undervejs)
salt og peber

smør til stegning

Gør to dybe tallerkener klar. I den ene slår du æggene ud og pisker dem let med en gaffel. I den anden blander du sesammel, sesamfrø, salt og peber. Gør en pande klar, smelt en stor klar smør. Tag fileterne en ad gangen, og vend dem først i æg, derefter i sesamblandingen. Gentag eventuelt.

Steg fiskene ved middel varme, i rigeligt smør, ca. 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne.

Server evt. med en salat af agurk, asparges og avocado med citron. Dertil remoulade og citron. Jeg har valgt at bruge en købe-remo, som jeg har tyndet op med mayonnaise. Det gør den både lækker og cremet, og mindre kulhydrat-tæt.

0 kommentarer:

Send en kommentar