Your Nav Bar Here

16.12.13

Pulled pork med thousand island-dressing

Jeg har tit tænkt på, at forsøge mig med at lave pulled pork. En dag faldt jeg så over en nakkesteg på tilbud, som allerede var marineret og det hele. Det er selvfølgelig ærgerligt ikke at kunne styre om marinaden er hundrede procent LCHF, men i dette tilfælde så jeg gennem fingre med det. Derfor er det heller ikke som sådan en opskrift på pulled pork jeg vil dele med jer i dag, det er egentlig mere den lækre thousand island-inspirerede dressing jeg lavede til. Jeg lavede stegen på følgende måde: Ca. 900 g nakkesteg, som fik ca. 8½ time ved 110 grader.


Som tilbehør spiste vi en blandet salat og denne lækre dressing, som er inspireret af Xenia:

Thousand Island-dressing
1,5 dl creme fraiche
1 spsk tomatpuré
1 spsk citronsaft
½ tsk sukrin gold
½ tsk paprika
½ tsk hvidløgssalt
1/4 tsk salt
1/4 tsk cayennepeber

Alle ingredienserne blandes i en skål og smages til efter smag.

0 kommentarer:

Send en kommentar