Your Nav Bar Here

3.12.13

Mexikød med avocadocreme

Nogle dage er det dejligt at lave noget hurtig mad, men med et lækkert tilbehør. I denne omgang blev det noget lækkert mexikød med en dejlig blød avocadocreme til. Her har jeg bare serveret det sådan, men det kan selvfølgelig også serveres med pandekager, omeletter el.lign.


Mexikød
500 g hakket oksekød (høj fedtprocent)
1 løg
1 frisk chili
½ peberfrugt
2 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1/4 tsk cayennepeber
1/4 tsk peber
½ tsk salt
1 spsk tomatpuré
½ dl fløde

koldpresset rapsolie til stegning

Løg, chili og peberfrugt hakkes og steges i olien et par minutter. Kødet tilføjes og brunes. Når det er brunet tilføjes resten af ingredienserne og det hele får lov at simre på lavt blus mens tilbehøret laves. Det kan fx være noget lækker salat, revet ost, salsa og den følgende avocadocreme. Husk at smage kødet til før servering :)


Avocadocreme
2 modne avocadoer
1 dl creme fraiche 18%
salt og peber 

Pil og udsten avocadoerne og put dem i et blenderglas. Tilføj creme fraiche, salt og peber og blend med en stavblendere, voila!

0 kommentarer:

Send en kommentar