Your Nav Bar Here

21.12.13

Ostepizza

Der er mange variationer over LCHF-pizza. Det her er en af de bedre, og tilmed endnu lettere end meatzaen! Super lækker hurtig aftensmad eller frokost, evt. i madpakken.

Ostepizza
4 stk

Bund:
200 g revet ost
150 g hytteost
3 æg
2 spsk HUSK
1 spsk oregano

Fyld:
Pesto, tomatpuré eller tomatsovs
Fx frisk spinat, peberfrugt, tomater, pepperoni, cocktailpølser eller skinkestrimler
Lidt revet ost

Ingredienserne til bunden blandes i en skål og fordeles i 4 cirkler på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag bundene ved 200 grader varmluft i ca. 10 min (eller til de er let gyldne) øverst i ovnen.

Tag bundene ud og fordel pesto, tomatpuré eller tomatsovs på dem. Jeg lavede både nogle med tomatpuré og nogle med pesto. Fordel det ønskede fyld ovenpå sovsen. Jeg valgte kun at benytte grønsager på pestoen, og kødfyld på tomaten. Det kan man sagtens variere som man har lyst. Ovenpå fyldet fordeles lidt revet ost. Når der er fyld på  pizzaerne får de ca. 5 min mere i ovnen, til osten er gylden.

Server evt. med grøn salat og fed creme fraiche.

0 kommentarer:

Send en kommentar