Your Nav Bar Here

16.12.13

Spinatklatter

Denne ret er super god at have lavet på forhånd, og lige have klar i køleskabet til den lille sult, eller have nogle stykker af med til frokost. De opstod efter jeg havde eksperimenteret med forskellige mad-muffins og lignende, men hver gang syntes de blev alt for "æggede" i smagen. Disse er der kun et enkelt æg i, og osten træder meget mere igennem, hvilket jeg synes er super lækkert :)


Spinatklatter
ca. 10 stk.

2 dl hytteost
1 dl revet ost
1 skalotteløg
½ pk. bacontern
et par håndfulde frisk spinat
1 æg
Smør til stegning

Løget hakkes og steges i smørret sammen med bacontern og spinat. I mellemtiden røres hytteost, revet ost og æg sammen i en skål. Når "fyldet" har stegt et par minutter, og baconen er let stegt, og spinaten faldet sammen, hældes det oveni ægge-oste-massen.

Massen fordeles i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages ved 180° varmluft i 10-15 min., eller til de er gyldne. Opbevares på køl, og er super gode i madpakken.

0 kommentarer:

Send en kommentar